Förvaltare

2016-10-06

 

Nu söker vi en prestigelös och entusiasmerande ledare till vår förvaltningsavdelning.

Om tjänsten

Förvaltningsavdelningen består av förvaltningschefen, två förvaltare med egna personalgrupper, en driftchef med underställd driftpersonal samt en förvaltningsstab bestående av två förvaltningsadministratörer, en administratör och två förvaltningssamordnare.

Den lediga tjänsten som förvaltare har personalansvar för en stabil och självgående grupp om nio bovärdar, budgetansvar samt ansvar för ekonomisk uppföljning på kostnadssidan.

Du initierar, planerar och leder projekt samt ansvarar för uppföljning och kvalitetssäkring av beställningar. Du är en relationsbyggare med hyresgäster, och du genomför bostadsmöten och andra hyresgästvårdande aktiviteter.

Vidare ingår du i förvaltningsledningsgruppen och rapporterar till förvaltningschefen.

Kvalifikationer

Krav

  • Du har erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Körkort och tillgång till bil i tjänsten (bilersättning ingår)
  • Erfarenhet av personalansvar

Övriga kvalifikationer

  • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning inom teknisk fastighetsförvaltning
  • God förståelse för fastighetens uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
  • God förståelse för fastighetsekonomi
  • Erfarenhet av att driva och följa upp projekt
  • God vana av att använda dig av IT-verktyg

Vem är du idag?

Vi tror att du redan idag är förvaltare med en mindre personalgrupp och vill utvecklas genom att kliva in i en bredare roll med mer ansvar.

Personliga egenskaper

I rollen som förvaltare hos oss behöver du vara en prestigelös och entusiasmerande ledare som föredrar att arbeta teambaserat och involverande. Du är en initiativtagare och problemlösare som trivs med att arbeta med långsiktig förvaltning och mot uppsatta mål. Då din roll innebär kontakter med hyresgäster, leverantörer, entreprenörer och andra aktörer är din goda samarbetsförmåga och relationsskapande central. Du kommunicerar på ett tydligt sätt internt såväl som externt och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är strukturerad i ditt arbete och gör väl avvägda prioriteringar.

Signalisten erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Vi främjar delaktighet, engagemang och kunskapsöverföring bland våra medarbetare. I din roll som förvaltare har du möjlighet att påverka utvecklingen inom förvaltningsavdelningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bostadsstiftelsen Signalisten som arbetsplats

Vår vision ”Här är du hemma” och övergripande affärsplan präglar vårt arbete för att vi tillsammans ska kunna uppnå våra övergripande mål.

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Läs mer om oss

Läs mer om oss på www.signalisten.se under fliken Om oss.

Tillsättning

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 mån provanställning.

Arbetstider

Kontorstid. Första vardagen varje månad mellan september till maj är arbetstiden förlängd till 18:30 på grund av inflyttningar. 

Frågor om tjänsten

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Robert Engholm, Förvaltningschef, på robert.engholm@signalisten.se.

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

Ansökan

Registrera din ansökan så fort som möjligt då vi intervjuar löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Ansök här: >> Länk till annonsen

 

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 3900 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Om rollen som Förvaltare och vår arbetsplats

>> Nuvarande förvaltare berättar om sin arbetsroll och arbetsplats

 

Klicka på bilderna för att förstora dem.