Bagartorps centrum - Nyproduktion

2018-12-10

Arkitektbild över Bagartorps framtida hyreshus.

I Bagartorps centrum planerar vi att bygga ett höghus om 24 våningar. Här bor du i en levande stadsmiljö nära natur och bra kommunikationer. Höghuset byggs i ett attraktivt läge nära till pendeltåg och Järvafältet. i närheten finns även förskola, träningscenter och livsmedelsbutik. På promenadavstånd ligger Friends Arena och Mall of Scandinavia som god mat och bra shopping.
 
Vi bygger högt
Vår målsättning är att bygga 150-170 lägenheter med 1-4 rum och kök samt verksamhetslokaler i bottenplan. Byggnaden består av ett högt hus om 24 våningar i anslutning till flera lägre bostadshus som Besqab planerar att bygga.

Vi vill vara med för att utveckla Solna. Genom att stadsdelarna Järvastaden och nya Ulriksdal länkas samman bidrar höghuset till en bättre och mer sammanhållen stad med Bagartorps centrum som nav till pendeltåget.  

Så söker du lägenhet

Uthyrning av lägenheterna sker genom Bostadsförmedlingen. Längre fram kommer de att publicera lägenheterna under ”Sök bostad” och du som är intresserad kan då anmäla intresse. 

Bostadsförmedlingens webbplats

Hållbart för miljön

Vi ställer höga krav på hållbarhet och val av material. När vi bygger nytt eftersträvar vi klassningen Miljöbyggnad Silver, vilket bland annat innebär låg energianvändning, god innemiljö med effektiv ventilation och bra materialval.

 

 

 
Bagartorps centrum

 

Stadsdel: Bagartorp

Adress: Ej fastställt

Lägenheter: 150-170 st

Antal rum: 1-4 

Storlek: Ej fastställt

Byggstart: Ej fastställt

Inflyttning: Ej fastställt

Hyra: Ej fastställt

Karta: Husets placering

 

Nyheter

 

Oktober 2017

Signalistens planer för Bagartorps c och kv Torsken 2 ut på samråd efter beslut i byggnadsnämnden 

Oktober 2016

Pressmeddelande: Signalisten vill bygga högt

 

 
  • Copyright © 2018 Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna