Kommunikatör

2018-09-10
 

Är du en kommunikatör som älskar att skriva och ta fram bra innehåll? Nu söker vi en ny kollega!

Ditt uppdrag

Du är en självgående kommunikatör som kan driva kommunikationsprojekt från start till mål. Du är en vass skribent som är bra på att ta fram målgruppsanpassat innehåll till våra olika kanaler, och har även ett grafiskt öga. Du har en bra nyhetsnäsa och får lätt saker gjorda.

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som dina kollegor, är en social och prestigelös person som tycker om att samarbeta med olika människor.

Du kommer bland annat att: 

 • Driva interna och externa kommunikationsprojekt från start till mål
 • Vara med och utveckla våra externa kanaler som webb och sociala medier
 • Planera och producera innehåll för webb och sociala kanaler
 • Skriva texter och enklare formgivning bland annat till informationsmaterial eller kundtidning.
 • Vara rådgivare till kollegor i kommunikationsfrågor.

Kommunikationsavdelningen består av tre personer och förutom dem har du även nära samarbeten med bland annat personalavdelningen. Du rapporterar till kommunikationschefen.

Eftersom vi är ett litet kommunikationsteam kan många olika arbetsuppgifter förekomma, till exempel ta fram profilmaterial och närvara vid events.

För att passa in i rollen tror vi att du har

 • Akademisk utbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Vana att driva och genomföra kommunikationsprojekt
 • Stor vana av att skriva och publicera texter och innehåll
 • Erfarenhet av webbpubliceringssystem, vi arbetar i Vitec
 • Erfarenhet av Indesign och Photoshop 

Välkommen till oss

Hos oss får du vara en del av ett litet företag som ger dig breda utvecklingsmöjligheter.

Alla medarbetare ska ha en egen utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål. Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

Vi är otroligt stolta över våra höga resultat i medarbetarenkäten (senaste mätning 2017) som bland annat visar att 100 % av våra medarbetare tycker att deras dagliga arbete bidrar till samhällsnyttan. Vårt medarbetarindex ligger på 89,9 % och vårt ledarskapsindex ligger på 92,4 %.

Vi vill att alla medarbetare ska må bra och vara friska, därför satsar vi på hälsofrämjande insatser och förmåner såsom massage på arbetstid, regelbundna hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

Balansen mellan arbete och privatliv är viktig, så vi erbjuder träning på arbetstid och ett personalstöd som ger privatrådgivning inom juridiska, ekonomiska och psykosociala frågor. För att behålla den höga trivseln anordnar vi även sociala aktiviteter, både på arbetstid och efter arbetstid, där hela organisationen har möjlighet att träffas. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet!

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, tunnelbana, bussar och tvärbana. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vill du veta mer om oss?

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig

Anställningsvillkor

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

Arbetstid under kvällsöppet: Första vardagen varje månad från september till maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p g a inflyttningar.

Frågor om tjänsten

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Hart, kommunikationschef, på asa.hart@signalisten.se
 

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se
 

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

***

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora nyproduktions- och underhållsprojekt ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Registrera din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!