Palsternackan - nyproduktion

 

Signalisten bygger ett nytt trygghetsboende i stadsdelen Huvudsta som utgör Solnas sydvästra del. I Huvudsta har du närhet både till natur och till stadsliv, och där ligger bland annat Huvudsta gård, Huvudsta gamla slott och ett stadsdelscentrum. I stadsdelscentrumet finner du entrén till tunnelbanans blå linje. Längs med Ulvsundasjön löper en av Stockholms vackraste strandpromenad som tar dit in till Stockholms innerstad.

Solnas första trygghetsboende

Palsternackan kombinerar ett självständigt, tryggt boende med närhet till stöd och service. Kvarteret består av två byggnader om sju respektive åtta våningar och gemensamhetslokal i en av bottenvåningarna. Intill ligger Skoga äldrecentrum som drivs av Solna stad. 

>> Läs mer om trygghetsboende

Så söker du lägenhet

Lägenheterna publiceras på Mina sidor när det är möjligt att anmäla intresse. Lägenheterna förmedlas i tur och ordning enligt våra förmedlingsregler. Ställ dig i kön redan nu för att börja samla köpoäng.

>> Ställ dig i seniorkön

>> Våra förmedlingsregler

Hållbart för miljön

Vi ställer höga krav på hållbarhet och val av material. När vi bygger Palsternackan eftersträvar vi klassningen Miljöbyggnad Silver, vilket bland annat innebär låg energianvändning, god innemiljö med effektiv ventilation och bra materialval.

Lägenhetsfördelning

 

Storlek   Yta
1 rok  ca 43 m
2 rok  ca 58-60 m
3 rok  ca 67-69 m2