Projektchef

2018-08-24
 

Vi söker nu en medarbetare till vår avdelning fastighetsutveckling som vill driva Signalistens byggprojekt. Avdelningen består av förutom en avdelningschef, en upphandlare/lokalcontroller, en projektledare och två projektchefer varav den ena tjänsten är vakant.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Genomföra nyproduktion, förnyelse-, underhålls- och ombyggnadsprojekt med ansvar för hela projektets genomförande
  • Allt från större projekt till mindre ombyggnationer
  • Ta fram förfrågningsunderlag samt upphandla entreprenader i samråd med vår upphandlingsansvarige
  • Upprätta och ansvara för investeringsunderlag, tidplaner och budget
  • Kontakter med myndigheter och övriga samarbetspartners

Dina kvalifikationer

Gedigen erfarenhet av byggprojektledning. Du ska ha haft en ledande roll i större projekt avseende nyproduktion eller förnyelse av bostadsfastigheter. Du ska ha dokumenterade kunskaper inom entreprenadjuridik och gärna också inom LOU. Högskoleexamen eller annan relevant byggnadsteknisk utbildning är ett krav.

För att passa denna roll behöver du vara målinriktad, drivande och prestigelös som person.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Projekt

Läs om våra pågående och kommande projekt  

Välkommen till oss

Hos oss får du vara en del av ett litet företag som ger dig breda utvecklingsmöjligheter.

Alla medarbetare ska ha en egen utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål. Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

Vi är otroligt stolta över våra höga resultat i medarbetarenkäten (senaste mätning 2017) som bland annat visar att 100 % av våra medarbetare tycker att deras dagliga arbete bidrar till samhällsnyttan. Vårt medarbetarindex ligger på 89,9 % och vårt ledarskapsindex ligger på 92,4 %.

Vi vill att alla medarbetare ska må bra och vara friska, därför satsar vi på hälsofrämjande insatser och förmåner såsom massage på arbetstid, regelbundna hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

Balansen mellan arbete och privatliv är viktig, så vi erbjuder träning på arbetstid och ett personalstöd som ger privatrådgivning inom juridiska, ekonomiska och psykosociala frågor. För att behålla den höga trivseln anordnar vi även sociala aktiviteter, både på arbetstid och efter arbetstid, där hela organisationen har möjlighet att träffas. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet!

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vill du veta mer om oss?

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig

Anställningsvillkor

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Arbetstid under kvällsöppet: Första vardagen varje månad från september till maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p g a inflyttningar.

Frågor om tjänsten

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bertil Ekvall, fastighetsutvecklingschef, på bertil.ekvall@signalisten.se
 

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se
 

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

***

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora nyproduktions- och underhållsprojekt ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Registrera din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!