Registrator/gruppledare

2018-05-28
 

Vi behöver förstärka vår organisation med kunskap inom dokumenthantering och söker nu dig som vill ha en arbetsledande roll. Vi utökar därför vår organisation med en ny tjänst.  

Om tjänsten

Arbetsuppgifter och ansvar:

Som registrator tillhör du kundtjänst och arbetar med den dagliga hanteringen av inkommande handlingar. Du ger råd och stöd i frågor kring allmänna handlingar inom Signalistens organisation. Du kommer också att driva arbetet med utveckling av processerna för dokument- och diarieföring samt arbeta med uthyrning av bilplatser, sekunda lokaler och en del andra administrativa arbetsuppgifter.

I tjänsten ingår även att vara gruppledare för vår kundtjänst, bestående av tre kundtjänstadministratörer. Kundtjänstadministratörerna ansvarar bland annat för felanmälan, inkommande samtal och nyckelhantering. I din roll som gruppledare ingår även att stödja kundtjänstadministratörer och att vara deras bollplank.

Vid frånvaro stöttar du arbetet i kundtjänst. Du tillhör marknadsavdelningen som, förutom kundtjänstadministratörer, består av sju hyresadministratörer och en marknadschef.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • gymnasieutbildning och gärna för tjänsten lämplig eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av att arbeta som registrator inom offentlig förvaltning eller har god erfarenhet av arbetet med att registrera och diarieföra post och inkomna handlingar
  • goda kunskaper om lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen inom offentlig förvaltning
  • erfarenhet från kundtjänst inom bostadsbranschen
  • god datorvana, exempelvis Officepaketet och IT-system för diarieföring och dokumenthantering
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska 

Dina personliga egenskaper

För att passa denna roll behöver du vara flexibel, självständig, ansvarsfull och ha mycket god samarbetsförmåga.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Välkommen till vår arbetsplats

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, tunnalbana, bussar och tvärbana.

Varför ska du jobba på Signalisten?

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig här

Tillsättning och arbetstider

Tillsättning i september/oktober eller enligt överenskommelse. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Måndag - torsdag 8:00 - 17:00 och fredag 8:00 - 15:00. Flextid enligt flexramar. Första vardagen varje månad mellan september - maj är arbetstiden förlängd till 18.30 p g a inflyttningar.

Frågor om tjänsten

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Latosek-Kovács, marknadschef, på elisabeth.latosek-kovacs@signalisten.se

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

***

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!