Rekryteringsprocessen

2019-03-25

Vad kul att du har hittat en intressant tjänst hos oss, välkommen med din ansökan! Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Beroende på tjänst och tidplan kan processen variera något.

   
Ansökan

Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem och till din ansökan önskar vi att du bifogar ett CV och personligt brev. Vi hanterar enbart ansökningar som skickas genom vårt rekryteringsverktyg.

 
Urval och återkoppling

Inkomna ansökningar granskas löpande och matchar din ansökan vår kravprofil kallar vi dig till intervju. Vi tittar på din tidigare erfarenhet och hur din profil matchar de krav som ställs på den aktuella tjänsten.

 
Intervju och referenser

Vid en första intervju träffar du vanligtvis någon från personalavdelningen och går du vidare till en andra intervju får du träffa din framtida chef och någon kollega. Vi håller dig underrättad om hur processen går och hur vi väljer att gå vidare. Om du går vidare i processen kan det bli aktuellt att genomföra ett personlighetstest och efter det ringer vi till dina referenser. Till sist väljer vi slutkandidat och går vidare till avtalsskrivning. Denna del i rekryteringsprocessen kan anpassas beroende på tjänst och tidplan. 

 
Anställning och introduktion

Välkommen till ditt nya jobb på Signalisten! Alla nya medarbetare får en introduktionsplan som hjälper dig att komma in i arbete. Vi tycker att alla ska få en så bra introduktion som möjligt och därför bokar vi in träffar med personer ur hela organisationen. Under introduktionen har du och din chef regelbunden uppföljning. 

Kul att du äntligen börjar hos oss!


 
  • Copyright © 2018 Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna