Nyrenoverat i Ritorp

2018-11-19

Just nu pågår totalrenovering av våra lägenheter på Törnbacken 2-10 och Fläderstigen 4 i Ritorp.

Läs mer om projektet

Ombyggnaden av husen på Törnbacken 2 och 4 blev klar under 2018. Ombyggnaden på Fläderstigen 4 blir klar under december 2018.

Under november påbörjas uthyrning av nästa ombyggda hus, Törnbacken 6, där inflyttning sker under april 2019. På grund av den pågående renoveringen kan lägenheterna inte visas inför uthyrning. En mer detaljerad lista över renoveringen och lägenhetsstandard finner du i bifogad fil här till höger. Bofaktablad visas i respektive annons.

Om uthyrningen av Törnbacken 6

I uthyrningsprocessen av våra lägenheter på Törnbacken 6 kommer vi att tillämpa ett nytt etappförmedlingssystem. Det går till enligt följande:

• Du anmäler intresse för de lägenheter du är intresserad av och rangordnar ditt val där 1 är den lägenheten du helst önskar.
• Gör du ingen rangordning sker tilldelningen efter den ordning du anmälde intresse för respektive lägenhet.
• Du kommer att erbjudas lägenheten som är ditt högsta rangordningsval kombinerat med din kötid (boendetid senaste lägenhet).
• Tackar du nej till erbjudandet för den lägenheten finns du inte längre kvar i den aktuella förmedlingsetappen.

Om projektet

Husen på Törnbacken 2-10 och Fläderstigen 4 i Solna är byggda 1956-1957. Signalisten startade ombyggnad av de sex punkthusen i januari 2017. Renoveringen av det sista huset beräknas vara färdigt under 2020.

Om Ritorp

Ritorp tillhör Ulriksdal som är beläget i den norra delen av Solna. Närheten till Brunnsviken, Friends Arena och shoppinggallerian Mall of Scandinavia lockar många.

Läs mer om Ritorp

Lägenhet efter renovering

Klicka på bilderna för att förstora dem.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Lista över åtgärder som utförts


 
  • Copyright © 2018 Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna