Vår arbetsplats

2018-12-10

Vill du jobba med samhällsnytta?
Då är Signalisten rätt arbetsplats för dig!

Som medarbetare hos oss tycker du att det är viktigt att ta ett samhällsansvar. Du vill på olika sätt bidra till hela samhällets såväl som Solnas lokala utveckling och välmående. Hållbarhetsfrågor är en viktig del av vårt arbete vilket innebär att vi tar hänsyn till både miljömässiga, ekonomiska och etiska aspekter när vi planerar, genomför och tar beslut i vårt arbete.

Välkommen till oss!

Hos oss är du en del av ett litet företag som ger dig breda utvecklingsmöjligheter. Alla medarbetare har en egen utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål. 

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

Vi har nöjda medarbetare

Vi är otroligt stolta över våra höga resultat i medarbetarenkäten (2017) som t.ex. visar att 100 % av våra medarbetare tycker att deras dagliga arbete bidrar till samhällsnyttan. Vårt medarbetarindex ligger på 89,9 % och vårt ledarskapsindex ligger på 92,4 %.

Här finns vi

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana. Vi är en rökfri arbetsplats och det innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Läs mer om Signalisten

 


 
  • Copyright © 2018 Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna