Vår arbetsplats

2015-04-28

Om du vill jobba med samhällsnytta är Signalisten rätt arbetsplats för dig! Som medarbetare hos oss tycker du att det är viktigt att ta ett samhällsansvar och vill på olika sätt bidra till hela samhällets såväl som Solnas lokala utveckling och välmående. Hållbarhetsfrågor är en viktig del av vårt arbete vilket innebär att vi tar hänsyn till både miljömässiga, ekonomiska och etiska aspekter när vi planerar, genomför och tar beslut i vårt arbete.

Välkommen till oss

Hos oss får du vara en del av ett litet företag som ger dig breda utvecklingsmöjligheter. Alla medarbetare ska ha en egen utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål. 

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

Vi är otroligt stolta över våra höga resultat i medarbetarenkäten (senaste mätning 2017) som t.ex. visar att 100 % av våra medarbetare tycker att deras dagliga arbete bidrar till samhällsnyttan. Vårt medarbetarindex ligger på 89,9 % och vårt ledarskapsindex ligger på 92,4 %.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Läs mer om Signalisten