Vår arbetsplats

2015-04-28

Om du vill jobba med samhällsnytta är Signalisten rätt arbetsplats för dig! Som medarbetare hos oss tycker du att det är viktigt att ta ett samhällsansvar och vill på olika sätt bidra till hela samhällets såväl som Solnas lokala utveckling och välmående. Hållbarhetsfrågor är en viktig del av vårt arbete vilket innebär att vi tar hänsyn till både miljömässiga, ekonomiska och etiska aspekter när vi planerar, genomför och tar beslut i vårt arbete.

Det här är Signalisten

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

Läs mer om Signalisten