Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Palsternackan

StadsdelHuvudsta
AdressJungfrudansen 17 B–C
BoendeformTrygghetsboende
Lägenheter77
Byggstart Januari 2018
Inflyttning Oktober 2019

Signalistens första trygghetsboende på Jungfrudansen i Huvudsta ligger nära både natur och stadsliv. Från höjden där husen reser sig är utsikten fantastisk och sträcker sig förbi Solnas gränser. Här kombineras ett självständigt och tryggt boende med närheten till stöd och service för den som behöver.

Lägenheterna är fördelade på två byggnader och i bottenplan finns en gemensamhetslokal. 

Läs mer om trygghetsboende och seniorkön

Närheten till Skoga Äldrecentrum

Intill ligger Skoga Äldrecentrum som drivs av Solna stad. Här finns en seniorverksamhet, Seniorträff Huvudsta, där det anordnas en hel del aktiviteter och underhållning. Har du frågor om seniorträffens verksamhet ring på 08-746 17 76 eller 08-746 17 77.

Solig invigning av konstverket Spira!

Spira, konstverket vid vårt trygghetsboende Palsternackan i Huvudsta, invigdes den 11 juni.

Under strålande sol och klarblå himmel inledde Signalistens vd, Lars Jolérus, invigningen med att hälsa alla välkomna för att sedan lämna över till Signalistens styrelseordförande Magnus Nilsson (m) och ordförande i omvårdnadsnämnden Nataliya Hulusjö (kd). När talen var avslutade fick våra hyresgäster en stunds underhållning i form av opera och allsång med sopranerna Gabriella Lambert-Olsson och Caroline Gentele från DivineOpera och multimusikern Tina Ahlin.

Här kan du som inte kunde närvara se inspelningen från invigningen!

Projektinformation

2019-01

Nyhetsbrev