Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

En fotboll som det står Signalisten på ligger på en gräsmatta och ett barn springer i bakgrunden.

Aktivitetsfixare

I sommar kommer vår uppskattade satsning på roliga aktiviteter i våra bostadsområden genomföras igen. Aktivitetsfixare arrangerar event, lekar, pyssel och andra aktiviteter för barn, unga och seniorer mellan 27 juni–1 juli samt 4 juli–8 juli. Tiderna för aktiviteterna kommer att vara mellan klockan 9:30–11:00 samt 12:00–13:30.

Vilka aktiviteter vi arrangerar i år bestäms i april när uttagningarna till årets ledare till Aktivitetsfixare är klara. De presenteras på den här webbsidan då. Förra året arrangerade 15 sommarjobbande Solnaungdomar 9 aktiviteter för över 500 deltagare. Det var till exempel fotbollslekar, femkamp, pyssel och seniordans.

Vill du jobba som aktivitetsfixare?

Aktivitetsfixare är en satsning för Solnaungdomar som får möjlighet att skapa sina egna betalda sommarjobb. De får planera och leda aktiviteter som de själva väljer att anordna för hyresgäster och besökare i våra bostadsområden. Är du mellan 16-20 år och har en aktivitet som du kan tänka dig att genomföra med deltagare kan du ansöka om att få jobba hos oss senast den 6 mars.

Frågor och svar