Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Aktivitetsfixare

I sommar kommer vår uppskattade satsning på roliga aktiviteter i våra bostadsområden genomföras igen. Med start i slutet av juni blir det återigen lekar, pyssel, prova-på-idrott och annat skoj i Signalistens bostadsområden under ledning av sommarjobbande ungdomar.

För tredje året i rad erbjuder Signalisten Solnaungdomar sysselsättning under sommaren. Aktivitetsfixare är en satsning för Solnaungdomar som får möjlighet att skapa sina egna betalda sommarjobb. De får planera och leda aktiviteter som de själva väljer att anordna för hyresgäster och besökare i våra bostadsområden. Förra året arrangerade sommarjobbande Solnaungdomar aktiviteter för över 500 deltagare.

Sommarens aktivitetsfixare arrangerar event, lekar, pyssel och andra aktiviteter för barn, unga och seniorer 27 juni–1 juli samt 4 juli–7 juli. Tiderna för aktiviteterna kommer att vara klockan 09.30–11.00 samt 12.00–13.30. Läs mer om sommarens aktiviteter nedan.

Alla är välkomna och aktiviteterna är gratis!

Frågor och svar