Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

blå bakgrund med gul text som lyder: aktivitetsfixare

Aktivitetsfixare

Aktivitetsfixarna ordnar roliga aktiviteter för barn, unga och seniorer i våra bostadsområden i sommar. Det är gratis och alla är välkomna att delta, även du som inte bor hos Signalisten.

Aktiviteterna arrangeras 28 juni–9 juli. Schema med tider kommer presenteras här på webbplatsen i juni. Du kan redan nu läsa mer om alla roliga aktiviteter som vi kommer arrangera i länkarna på den här sidan.

Anmäl dig till en aktivitet

Anmäl dig till en aktivitet

För att hålla deltagarantalet på en lagom nivå vill vi att du föranmäler dig eller dina barn. Det är också en säkerhet för dig eftersom du blir garanterad en plats. Se till att vara på plats minst fem minuter innan aktiviteten startar, annars erbjuds någon annan ta din plats. Du anmäler dig genom att e-posta oss.

aktivitetsfixare@signalisten.se

I anmälan anger du:

  • Namn på aktivitet.
  • Datum och tid för aktivitet.
  • Namn på samtliga deltagare.

Du kan också komma oanmäld, på drop in, i mån av plats.

Avseende pågående pandemi

Alla aktiviteter anordnas enligt rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Några försiktighetsåtgärder som vi vidtagit är att begränsa antal deltagare till aktiviteterna, de flesta aktiviteter sker utomhus med gott om plats att sprida ut oss på, och i de fall aktiviteten sker inomhus har vi säkerställt att det är rymliga lokaler. Handsprit och ansiktsmask används av ledarna i de aktiviteter där det behövs.

Om förutsättningarna ändras så att aktiviteterna inte kan genomföras kommer vi meddela om det här på webbplatsen.

Frågor och svar