Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Gul text mot blå bakgrund. Texten lyder: jobba som aktivitetsfixare.

Bli aktivitetsfixare

I sommar kan du som är mellan 16–20 år och bor i Solna skapa ditt eget jobb som Aktivitetsfixare. Det är ett roligt jobb där du ordnar och genomför aktiviteter i våra bostadsområden för våra hyresgäster. Ansökningsperioden är nu avslutad, den pågick mellan 1 februari–6 mars, nu pågår urvalet bland alla som sökte.

Nu går vi igenom alla inskickade bidrag och kontaktar de som skickade de mest intressanta förslagen på sommaraktiviteter. I mars och april kommer vi hålla slutaudition för att se vilka som blir blir anställda aktivitetsfixare i sommar.

Vill du delta i aktiviteterna i sommar?

Är du intresserad av att veta vilka aktiviteter som arrangeras i sommar kan du besöka vår aktivitetssida. När vi anställt aktivitetsfixarna kommer vi presentera dem där.

Ett roligt jobb där du själv bestämmer arbetsuppgiften

Att arbeta som Aktivitetsfixare i sommar innebär att du ska ska planera, förbereda och genomföra en eller flera aktiviteter i något av våra bostadsområden. Du bestämmer själv vad du vill genomföra men har stöd från från handledare på Signalisten.

Det är tillåtet att vara upp till fyra personer som ordnar en aktivitet tillsammans. Så hör med skolklassen, kompisarna eller kanske dina träningsvänner om ni ska ordna något tillsammans?

Så här blir du en Aktivitetsfixare

Anmälningstiden till Aktivitetsfixare är mellan 1 februari–6 mars. Du anmäler dig genom att skicka in ett förslag på vilken aktivitet du vill genomföra. Vi bjuder sedan in dig som skickat in ett genomtänkt och välarbetat förslag på audition. De med bästa förslagen får jobba som Aktivitetsfixare i sommar.

Aktiviteter med delaktighet, glädje och smittskyddsäkerhet

Vi lägger särskild vikt vid hur aktiviteterna är utformade för att kunna vara inkluderande. Exempelvis kan pojkar och flickor ofta delta i samma aktiviteter, och kanske kan flera åldrar delta samtidigt?

Alla aktiviteter ska genomföras enligt rådande restriktioner från Folkhälsmyndighetens. I din ansökan vill vi därför att du funderat och berättar om hur du kan anpassa din aktivitet så att den på ett säkert sätt kan genomföras utan risk för ökad smittspridning.

Kontakt

Alba Lauthers
Administratör för Aktivitetsfixare
Frågor och svar