Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Lediga jobb

Våra platsannonser finner du på webbplatsen för Signalistens rekryteringstjänst. Här kan du skapa bevakningar på tjänster hos oss, läsa utförliga tjänstebeskrivningar och ansöka direkt genom ett smidigt verktyg som låter dig bifoga CV och länka till Linkedin.

Se lediga jobb hos Signalisten

Så här går vår rekryteringsprocess till

Vad kul att du har hittat en intressant tjänst hos oss, välkommen med din ansökan. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Beroende på tjänst och tidplan kan processen variera något.

 1. Ansökan
  Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem och i din ansökan önskar vi att du bifogar ett CV och personligt brev. Vi hanterar enbart ansökningar som skickas genom rekryteringsverktyget på vår hemsida.
 2. Urval och återkoppling
  Inkomna ansökningar granskas löpande. Vi tittar på din tidigare erfarenhet och hur din profil stämmer överens med de krav som ställs på den aktuella tjänsten. Under urvalsprocessen kontaktar vi ibland utvalda kandidater för att ställa förtydligande frågor innan vi tar beslut om vilka kandidater vi ska kalla till en intervju. De kandidater som bäst matchar de krav som vi ställer i annonsen är dem som vi kallar till en intervju.
 3. En första intervju
  Vid en första intervju träffar du vanligtvis någon från HR-avdelningen och anställande chef. Inför denna intervju skickar vi ibland ett frågeformulär med extra frågor som vi ber dig att svara på före intervjun. På det sättet sparar vi tid vid intervjun och du får mer tid att berätta om dig själv, dina erfarenheter och kunskaper. Vi håller dig underrättad om hur processen går och hur vi väljer att gå vidare.
 4. Referenser, tester och intyg
  Blir du kallad till en andra intervju vill vi att du skickar dina referenser, intyg och betyg till oss. Du kommer också få genomföra förmågetester och en beteendeanalys hemma innan vi träffas för andra intervjun.
 5. En andra intervju 
  Vid den andra intervjun fördjupar vi oss i dina kunskaper och återkopplar alla dina resultat från de tester som du gjort. Vi håller dig underrättad om hur processen går och hur vi väljer att gå vidare.
 6. Beslut om anställning
  Utifrån våra intervjuer med dig, referenserna som du lämnat och resultatet av testerna väljer vi ut en slutkandidat och går vidare till avtalsskrivning. 
 7. Anställning och introduktion
  Välkommen till ditt nya jobb på Signalisten! Du bjuds in för en så kallad preboarding redan före din första anställningsdag för att du ska få en bättre bild av oss på Signalisten. När du sedan väl börjar bjuds du in till en digital onboarding som hjälper dig att lära känna oss och komma fort in i ditt arbete. Vi vill att alla ska få en så bra introduktion som möjligt och vi bokar därför in möten med personer ur hela organisationen. Under introduktionen har du och din chef regelbunden uppföljning. 

  Kul att du äntligen börjar hos oss!
Frågor och svar