Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Gul text mot blå bakgrund. Texten lyder: jobba som aktivitetsfixare.

Bli aktivitetsfixare

Du som är mellan 16-20 år och bor i Solna kan mellan 21 juni-9 juli utforma ditt eget jobb. Som aktivitetsfixare blir ditt uppdrag att skapa aktiviteter i våra bostadsområden för våra hyresgäster. Aktiviteterna ska vända sig till barn eller pensionärer, ha temat klimat och miljö eller hälsa och rörelse.

Signalisten stöttar dig, står för eventuella kostnader i samband med aktiviteten och betalar din lön. Men det är du som måste komma med idén och se till att aktiviteten genomförs på ett bra sätt. Se till att skapa en aktivitet som du verkligen vill göra och som du själv tycker är rolig.

Det är tillåtet att vara upp till fyra personer som ordnar en aktivitet tillsammans. Så hör med skolklassen, kompisarna eller kanske dina träningsvänner om ni ska ordna något tillsammans.

Ansök om att bli aktivitetsfixare

Du anmäler dig genom att skicka in ditt bidrag via vårt formulär på vår rekryteringssida hos Webday. Läs gärna igenom informationen på den här webbsidan först, fyll sedan i alla fält i anmälningsformuläret utförligt när du anmäler dig. Vi ser fram emot ditt bidrag senast 7 mars.

Anmälningssida för aktivitetsfixare (anmälning öppnar 1 februari).

Så här blir du en aktivitetsfixare

Villkor för aktiviteter

Det är väldigt fritt att välja vilken aktivitet du ska genomföra, men det finns ett litet ramverk för dig att ha koll på innan du ansöker.

Aktiviteten ska:

  • Rikta sig till barn eller pensionärer, ha fokus på klimat och miljö eller hälsa och rörelse.
  • Anordnas vid minst tre tillfällen (beroende på aktivitet men se till att du fyller din arbetstid)
  • Genomföras inom Signalistens bostadsområden.

Vi lägger särskild vikt vid hur aktiviteten är utformad för att kunna vara inkluderande. Exempelvis kan pojkar och flickor ofta delta i samma aktivitet. Planeringen av aktiviteten ska också ha tagit hänsyn till rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten rörande Covid-19.

Frågor och svar