Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Nu öppnar sex nya färgglada miljöstugor

Publicerad 8 juli 2020

Under 2019 startade Signalisten arbetet med att bygga om alla miljöstugorna i beståndet. Den 13 juli öppnar sex nya miljöstugor med utökade sorteringsmöjligheter i Bergshamra, Ritorp, Agnesberg och Bagartorp. 

Miljöstugorna är en del i det långsiktiga projeket för att förbättra avfallshanteringen med hållbara och långsiktiga lösningar. De nya miljöstugorna erbjuder fler sorteringsmöjligheter än tidigare, bland annat plast- och metallförpackningar. Den färgglada skyltningen består av grafiska illustrationer och tydliga hänvisningar som ska hjälpa hyresgäster att hitta och sortera rätt. Bättre belysning och fler fönster där det är möjligt ska öka trygghetskänslan.

Förra året var miljöstugan på Västra vägen den första att öppnas för att följas av miljöstugan i Hagalund. Projektet att bygga om alla miljöstugor i beståndet kommer att pågå till 2021.

Första färgglada miljöstugan invigd

Frågor och svar