Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Signalisten miljöcertifieras

Publicerad 27 maj 2019

Signalisten har återigen blivit certifierade enligt miljöstandarden Svensk Miljöbas. Certifieringen blev godkänd efter en extern revision som genomförts under våren.

Signalisten har under många år drivit ett långsiktigt hållbarhetsarbete inom bland annat energi, miljö och bostadsförsörjning. Hållbarhetsarbetet har tagit ytterligare ett steg framåt sedan årsskiftet då en ny hållbarhetsansvarig utsetts, Emelie Regnell, som drivit arbetet med miljöcertifieringen som ett av sina första uppdrag.

Det långsiktiga hållbarhetsarbetet rymmer bland annat energiförbrukning, avfallshantering, trygghetsfrågor men även materialval och miljökrav i ombyggnad och nyproduktion. Signalisten gick med i Allmännyttans klimatinitiativ i mars i år för att bland annat bidra till en fossilfri allmännytta till år 2030.

Signalisten har varit certifierade enligt Svensk Miljöbas sedan 2014.

Frågor och svar