Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Lediga lägenheter i Bagartorp

I det nyrenoverade Gunnarbohuset i Bagartorp vid Ulriksdals station erbjuder vi nu lediga hyreslägenheter. Dessa förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Huset som byggdes 1968 har totalrenoverats och håller en modern standard. Kom hem till en fräscht renoverad lägenhet och njut av att vara hemma. Här bor du med naturen runt knuten och med smidiga kommunikationer är du på Odenplan inom sju minuter.

Välj bland lediga lägenheter och gör en intresseanmälan

Välkommen till Gunnarbovägen 2 A och B! Här finns totalt 44 lägenheter varav sex lägenheter är lediga att anmäla intresse på. Det finns fyra lediga lägenheter om 2 rum och kök och två om 3 rum och kök med inflyttning i juni 2023.

Alla lägenheter förutom två på entréplan har inglasad balkong mot öst med utsikt över innergården. Genomgående är det ljusa färgval på väggarna i lägenheterna. I vardagsrum och sovrum ligger en ekparkett medan kökets linoleumgolv och badrummets klinkers bryter av med en mörkare färg. Alla allmänna ytor i huset är också renoverade och fasaden nyputsad.

Ta en promenad runt huset med bostadsväljaren nedan och se enkelt vilka lägenheter som är lediga. Svep muspekaren över huset och klicka dig runt, använd filterfunktionen för att se vad som är ledigt eller se alla lägenheter i en lista. Ta del av planritningar, referensbilder, läs mer om lägenheterna och gör din intresseanmälan här.

Upptäck ditt nya område

I Bagartorp varvas låghus och höghus med grönområden. Med matbutik i samma hus är det enkelt att handla. Ditt lokala centrum får snart fler butiker och restauranger då området utvecklas för fullt men redan nu har du både Solna centrum och Westfield Mall of Scandinavia endast några minuter bort.

Vill du höja pulsen finns både träningscenter, utegym och padelbana utanför dörren. Med tillgång till Överjärva gård och Ursviks naturområde når du enkelt motionsspår för löpning, mountainbiking, längdskidspår, golfbana och stall. Förhöj söndagsupplevelsen och ta en kunglig promenad i Hagaparken eller vid Ulriksdals slott och trädgårdar.

Under sommarmånaderna kan barnen svalka sig i plaskdammen som ligger i området och för ett djupare dyk har du nära till bad i Brunnsviken.

Så här söker du lägenhet

Du som bor hos oss söker lägenhet via internkön

Intresseanmälan för lägenheterna på Gunnarbovägen via den interna kön är stängd. Lediga lägenheter på Gunnarbovägen har tidigare erbjudits via vår interna bostadskö. Det finns nu sex lediga lägenheter kvar som kommer bli möjliga att söka för alla via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Du som söker via Bostadsförmedlingen i Stockholm

Det sex lediga lägenheterna på Gunnarbovägen har förmedlats via Bostadsförmedlingen i Stockholm enligt deras förmedlingsregler.

Bostadsförmedlingen i Stockholms webbplats