Hoppa till huvudinnehåll
En man arbetar med att fixa ett rör.

Karriär

Som medarbetare hos oss tycker du det är viktigt att ta samhällsansvar. Du vill på olika sätt bidra till hela samhällets såväl som Solnas lokala utveckling.

Signalistens verksamhet vilar på långsiktighet och hållbarhet. Vi förvaltar och renoverar våra hus för att de ska hålla under många år och bygger nya bostäder för att möta behovet i en växande stad.

Som Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse tar vi hänsyn till både miljömässiga, ekonomiska och etiska aspekter i alla led.

Nöjda medarbetare

Hos oss är du en del av ett företag som ger dig stora utvecklingsmöjligheter. Alla medarbetare har en egen utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling, så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål.

Friska medarbetare

Vi vill att alla medarbetare ska må bra och vara friska så därför satsar vi på hälsofrämjande insatser och förmåner, exempelvis regelbundna hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

Balansen mellan arbete och privatliv är viktig, så vi erbjuder personalstöd som ger privatrådgivning inom juridiska, ekonomiska och psykosociala frågor. För att behålla den höga trivseln anordnar vi till exempel sociala aktiviteter, både på arbetstid och efter arbetstid, där hela organisationen har möjlighet att träffas. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet.

Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vår affärsidé

Signalisten äger, utvecklar och förvaltar bostäder och lokaler som vi upplåter med hyresrätt. Vi är med och utvecklar Solna till en sammanhållen och levande stad samt verkar för attraktiva, trygga och hållbara miljöer.

Vår vision

Hållbart boende i levande stadsmiljöer i Solna.

Vår värdegrund

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

Vi jobbar här

Ett bostadsbolag behöver flera kompetenser för att förvalta fastigheter på ett bra och ansvarsfullt sätt.

Exempel på yrken som du hittar hos oss på Signalisten är bovärd, förvaltare, förvaltningsadministratör, förvaltningssamordnare, drifttekniker, driftingenjör, byggprojektledare, lokalförvaltare och hyresadministratör. Här finns även flera administrativa kompetenser inom ekonomi, kommunikation och it.

Funderar du på att utbilda dig inom fastighetsbranschen? Fastighetsbranschen bjuder på många spännande yrken och just nu är det dessutom stor brist inom hela branschen på grund av pensionsavgångar.

Här finns vi

Vårt kontor ligger i ljusa och fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, tunnelbana, bussar och tvärbana.

Om oss

Personalförmåner

Ett axplock av de förmåner som vi erbjuder våra medarbetare är:

  • Friskvårdsbidrag om 5000 kr/år
  • Hälsoundersökning vartannat år
  • Epassi lunchförmån
  • Tjänstepension
  • Personalstöd – personlig rådgivning inom juridiska, ekonomiska och psykosociala frågor
  • Liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring
  • Kläm- och halvdagar
  • After works och sociala aktiviteter