Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Toppbild i Signalistens blå och gula manér, med abstrakta former.

Parkeringsplats

Signalisten hyr ut parkeringsplatser i Solna. Vi har cirka 6 000 parkeringsplatser runt om i Solna, både utomhus och i garage. Vi har även platser anpassade för elbilar. Du behöver inte bo hos oss för att få hyra en parkering.

Lediga parkeringsplatser publiceras varje vecka på vår webbplats mellan tisdag-söndag. Du kan se de lediga platserna under Sök ledigt och på Mina sidor. För att kunna anmäla intresse behöver du vara registrerad på Mina sidor.

Uthyrningsregler

Vi råder dig att noggrant läsa igenom våra uthyrningsregler för hyra av parkeringsplats. Om du vet vad som gäller kan du undvika missförstånd samtidigt som det är en trygghet för dig att veta dina rättigheter och skyldigheter.

Laddstationer för elbil

Du kan idag hyra bilplats med laddstation för elbil i Hagalundsgaraget, Västra vägen samt Hannebergsgaraget.

Det finns också sex ej bokningsbara laddplatser där du parkerar i mån av plats. Platserna är reserverade för elbilar och elen är tillsvidare gratis. Laddstationerna är gröna och tydligt markerade med informationsskyltar. Du får som längst stå parkerad fyra timmar på dessa laddstationer.

Här hittar du laddstationerna:

Råsunda
Erik Sandbergs gata 25A

Skytteholm
Skytteholmsvägen 39

Hagalund
Hagalundsgatan 21

Bergshamra
Rådjursstigen 1

Bagartorp
Bagartorpsringen 58

Solna centrum
Skytteholmsvägen 24

Frågor och Svar

Frågor och svar