Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Toppbild i Signalistens blå och gula manér, med abstrakta former.

Parkeringsplats

Signalisten hyr ut parkeringsplatser i Solna. Vi har cirka 6 000 parkeringsplatser runt om i Solna, både utomhus och i garage. Vi har även platser anpassade för elbilar. Du behöver inte bo hos oss för att få hyra en parkering.

Lediga parkeringsplatser publiceras varje vecka på vår webbplats mellan tisdag-söndag. Du kan se de lediga platserna under Sök ledigt och på Mina sidor. För att kunna anmäla intresse behöver du vara registrerad på Mina sidor.

Uthyrningsregler

Vi råder dig att noggrant läsa igenom våra uthyrningsregler för hyra av parkeringsplats. Om du vet vad som gäller kan du undvika missförstånd samtidigt som det är en trygghet för dig att veta dina rättigheter och skyldigheter.

Laddstationer för elbil

Du kan idag hyra bilplats med laddstation för elbil i Hagalundsgaraget, Bergshamragaraget, Hannebergsgaraget samt Västra vägen.

I garaget på Tunvägen 2 i Agnesberg finns sex laddstationer tillgängliga från den 1 december i år, för de hyresgäster som hyr i det nedre garaget. Laddning debiteras separat i garaget på Tunvägen 2.

Även Solna Stad erbjuder laddstationer på olika platser runt om i kommunen. Läs mer på Solna stads webbplats.

Laddstationer och bilpool (solna.se)

Frågor och Svar