Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Hallen

Lägenheter239
Parkeringsplatser132
Förråd66

Hallen karaktäriseras av intima gårdsmiljöer och små lokalgator. Med varierande bebyggelse från 1980- och 1990-tal samspelar fastigheterna med den äldre bebyggelsen som finns i Råsunda.

Fastigheten Hallen inrymmer en stor restaurang och matsal och ligger nära Tuletorget med apotek, vårdcentral, träningscenter, kiosk, restauranger och caféer. I Råsundaområdet hittar du kvarterskrogar, biograf, träningscenter, grundskola och flera förskolor. På nära avstånd ligger även Solna Centrum, Friends Arena och Mall of Scandinavia som erbjuder shopping, restauranger, sport och evenemang. Angränsande ligger Råstasjön och Lötsjön med motionsspår och under vintertid kan du komma ut på en härlig skridskotur. 

I Hallen finns bland annat lägenheter för seniorboende.

Kommunikationer och parkering

Solna Centrum med bussförbindelser, tunnelbana och tvärbana är knutpunkten för kommunens kommunikationer. En kort promenad tar dig till antingen Solna Centrum eller tunnelbanestationen Näckrosen. Resan in till Stockholms central tar ungefär tio minuter. Busslinjer med tvärförbindelser trafikerar Råsundavägen kontinuerligt under dygnets alla timmar.

Signalisten hyr ut garageplatser i området. Utöver våra parkeringsplatser går det att parkera på gatan med tillstånd för boendeparkering. Ansök om boendeparkering hos Solna stad.

Läs mer om boendeparkering

Fastigheterna

Ägare: Solnabostäder AB
Adresser: Algatan 2–4, Spårvägen 4–12, Hallgatan 1–7, Hallgatan 12, 16–18
Arkitekter: Riksbyggen konsult/ René Wullimann
Inflyttning: 1988–93

Frågor och svar