Hoppa till huvudinnehåll
Röda lägenhetshus med vita balkonger.

Ritorp

Lägenheter347
Parkeringsplatser123
Förråd50

Ritorp karaktäriseras av höga hus i en kuperad terräng. Höghusen ligger högt och erbjuder en lång utsikt. I området finns minilivs och förskola och i angränsande Bagartorp ligger plaskdamm, livsmedelsbutik, träningscenter, skomakare och kiosk.

På nära avstånd hittar du Ritorps ishall, Ulriksdals skolas sporthall, Överjärva Gård, golfbana, stall och Ursviksområdet med motionsspår för löpning, skidor och mountain biking. Med en kort promenad kommer du till Råstasjön och Lötsjön. Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger på nära avstånd och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, sport och underhållning.

Kommunikationer och parkering

Från Ulriksdals pendeltågsstation tar resan in till Stockholms central knappt 10 minuter och det går flera tåg i timmen. Från pendeltågsstationen avgår även bussar med tvärförbindelser. Kolonnvägen är den busshållplats som ligger närmst Ritorp, härifrån går det flera bussar till Solna Centrum.

Signalisten hyr ut garageplatser i området. Utöver våra parkeringsplatser går det att parkera på gatan med tillstånd för boendeparkering. Ansök om boendeparkering hos Solna stad.

Boendeparkering (solna.se)

Fastigheterna

Ägare: Bostadsstiftelsen Signalisten
Adress: Fläderstigen 2, 3–15, Törnbacken 1–13, 2–10
Arkitekt: Ernst Grönwall
Inflyttning: 1956–57

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.