Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Comhem slutar sända analogt

Publicerad 12 augusti 2020

Den 8 september upphör Comhems analoga sändningar. Deras sändningar kommer framöver enbart sändas digitalt

Om du ser på analoga kanaler idag behöver du byta till digital mottagning på din tv-apparat eller införskaffa en digitalbox. Är det en äldre tv kan du behöva ordna med en ny tv. För många innebär det ingen förändring då de flesta redan tar emot digitala sändningar.

Om du ser en informationstext som rullar överst i tv-rutan om att de analoga sändningarna upphör innebär det att du ser på en analog kanal. Informationstexten visas inte på de digitala kanalerna. 

Du kan redan idag byta till digitala kanaler eftersom alla kanaler redan sänds digitalt.

Mer information om digitaliseringen av Comhems kanaler och hur du genomför nödvändiga ändringar hittar du på Comhems webbsida om digitalisering, eller kontaktar deras kundsupport på telefon: 90 222.

Edit: Vi ber om ursäkt för den tidigare felaktiga rubriken. Det är de analoga sändningarna som upphör, de digitala fortsätter sändas.

Frågor och svar