Hoppa till huvudinnehåll

Kommande modernisering av hissarna på Förvaltarvägen 2–10

Publicerad 5 april 2023

Under perioden september – december 2023 moderniseras hissarna på Förvaltarvägen 2–10. Hissarna är från början av 90-talet och har en begränsad livslängd. För att undvika oförutsedda stopp som kan bli långvariga, genomför Signalisten en planerad modernisering av hissarna. Det innebär att hisskorgen totalrenoveras och komponenter i hisschaktet byts ut.

Tidsplan

Arbetet beräknas ta fem veckor per hiss. Under denna tid är hissen helt avstängd de två första veckorna. Resterande veckor är hissen fortsatt avstängd men kan köras manuellt en förutbestämd dag i veckan, förutsatt att detta bokas senast dagen innan.

Planerat startdatum:

  • Förvaltarvägen 2 den 4 september 2023
  • Förvaltarvägen 4 den 4 september 2023
  • Förvaltarvägen 6 den 9 oktober 2023
  • Förvaltarvägen 8 den 9 oktober 2023
  • Förvaltarvägen 10 den 13 november 2023

Inför arbetet med hissarna

Under tiden som hissrenoveringen pågår kommer tillfälliga brevlådor att ställas upp på entréplan. Ett tips är att se över vilka brev du kan motta elektroniskt, exempelvis fakturor och kallelser till sjukvårdsbesök.

Det kommer att finnas stolar för vila på våningsplanen, men om du har svårt att klara trappor, kan det finnas möjlighet till hjälp genom hemtjänsten. Detta ansöker du om hos Solna Stads omvårdnadsförvaltning. Läs mer på Solna stads webbplats.

En mer detaljerad information delas ut till alla berörda hyresgäster i god tid innan arbetet påbörjas.

Ansök om stöd (Solna stads webbplats)

Har du frågor

Vid frågor är du välkommen att kontakta Signalistens kundservice, telefon 08-705 22 00 eller skicka e-post: kundservice@signalisten.se