Hoppa till huvudinnehåll

Nästa steg i den planerade renoveringen

Publicerad 18 december 2019

Hyresgästdialogen i Bergshamra avslutades den 22 november och vi vill tacka alla er som kom på båda öppet hus-tillfällena. Vi tog med oss många givande samtal och värdefulla synpunkter!

Det här händer nu

För närvarande pågår ett arbete med att ta fram godkännandehandlingar gällande ombyggnaden. I mitten av januari 2020 ber vi om ert godkännande i ett brev som skickas ut tillsammans med presentationsmaterial om projektet.

I samband med att handlingarna gällande godkännandet skickas ut kommer vi att kontakta dig för att erbjuda ett personligt möte. Under mötet svarar vi på frågor och ger dig underlag för att kunna fatta ditt beslut. Utifrån resultatet av godkännandet bestäms nästa steg.

Resultatet av enkäten

Under det andra öppet hus-tillfället skickade vi en enkät i två olika versioner till hyresgäster som bor i 3–5 rum och kök. Vi ville vara säkra på att vi i vårt slutförslag presenterar de alternativ för kök och placering av tillskapat separat wc hyresgästerna föredrar. Alternativet med flest röster ritas sen in i de slutgiltiga renoveringsåtgärderna vi kommer att genomföra.

Hyresgäster i 3 rum och kök fick rösta på två olika alternativ för kök. Flest röster fick alternativ 2:

  • Kombinerad kyl/frys i fullhöjd med större volym än idag och ett valbart högskåp som kan användas som skafferi   

Hyresgäster i 4–5 rum och kök fick rösta på två olika alternativ för kök och två olika alternativ för placering av tillskapat wc. Flest röster fick alternativ 1 för kök och alternativ 2 för wc:

  • Separata kyl och frys i fullhöjd och ett valbart högskåp som kan användas som skafferi
  • Separat wc placeras i del av klädkammare

För frågor kontakta vår marknadsavdelning:
Telefon: 08-705 22 00
E-post: ombyggnad@signalisten.se

Här kan du följa projektet