Hoppa till huvudinnehåll

Omfattande takarbeten på Skytteholmsvägen 13-35

Publicerad 21 september 2020

Omfattande underhållsreparationer kommer att utföras på taken till fastigheten på Skytteholmsvägen 13 – 35.

Den 28 september kommer S.O Tak & bygg AB, som ska utföra arbetet, att uppföra en byggställning runt delar av fastigheten med husnummer 33–35. 

Skytteholmsvägen 33 - 35

Det mest omfattande arbetet kommer att utföras på taket till Skytteholmsvägen 33 – 35. Där kommer lagning och därefter återuppbyggnad av ett nytt tak pågå fram till slutet av november.

Arbetet kommer att ha stor påverkan på alla hyresgäster i den delen av fastigheten. Förutom begränsad sikt ut på grund av byggställningen kommer arbetet som pågår på taket med bland annat rivning av hela taket och bortforsling av rivningsmaterialet som sker i rör längs fasaden medföra mycket störande oljud. Under den tiden kommer det även att vara många i rörelse på taket vilket kan upplevas som påfrestande för de som bor högst upp i huset.

Skytteholmsvägen 13 - 31

Under december fortsätter sen arbetet med taket till Skytteholmsvägen 13 – 31. Ingen byggställning behövs och arbetena som utförs är i mindre omfattning vilket inte kommer att påverka hyresgästerna i någon större omfattning.

Hela projektet förväntas vara avslutat vid årsskiftet men vi reserverar oss för väderförhållanden som kan orsaka förseningar.

För frågor är du välkommen att kontakta:
Marianne Danielsson
Förvaltningsadministratör
Marianne.danielsson@signalisten.se
08-705 22 00