Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Varning för telefonbedragare

Publicerad 15 december 2022

Vi har fått information om att äldre personer i Bagartorp blivit uppringda av en telefonbedragare. Därför vill vi skicka en varning. Om någon ringer från nummer 010-222 98 34 och påstår sig vara rörmokare, fönsterputsare eller annan hantverkare bör du tacka nej till deras erbjudanden och göra en polisanmälan. 

Bedragaren verkar rikta in sig särskilt mot äldre personer. Tips är att fråga vilket företag de ringer ifrån, och sedan kolla upp företaget på allabolag.se. Kontrollera alltid att numret som personen ringer ifrån stämmer. Det kan du göra genom att söka numret på exempelvis google.

För den som inte är så van vid datorer, kanske inte har varken har smartphone eller dator tipsar vi om att be om organisationsnumret. Sen kan du ringa Bolagsverket på  0771-670 670 för att kolla om uppgifterna stämmer.