Hoppa till huvudinnehåll

Praktik och sommarjobb

Sommarjobba hos oss

Att få arbeta med ungdomar är för oss både roligt och lärorikt. Som en del i vårt samhällsengagemang rekryterar vi sommarungdomar i Solna för att ge dem yrkeserfarenhet. Samtidigt får vi tillfälle att visa upp den spännande fastighetsbranschen.

Sommarjobben erbjuds genom ett samarbete med Solna Stad. Jobbannonserna finner du på Solna Stads webbplats när det är möjligt att söka.

Praktisera hos oss

Signalisten samarbetar med skolor och utbildningar som vi tar emot praktikanter ifrån. Vill du ansöka om praktik vänder du dig till någon av skolorna, då vi endast tar emot praktikanter från våra samarbetspartners.

Frans Schartaus Handelsinstitut, yrkeshögskola

Från Frans Schartaus Handelsinstitut tar vi emot dig som utbildar dig till löneekonom. Som student på Löneekonomprogrammet kan du söka LIA (lärande i arbete) hos Signalisten och få möjlighet att praktisera dina kunskaper genom att praktisera på våra HR-, lön- och ekonomiavdelningar.

Vi tar emot en praktikant på våren under 14 veckor och en praktikant på hösten under 12 veckor. Ansökan sker i samarbete med skolan.

Frans Schartaus Handelsinstituts webbplats

Newton

Studenter som utbildar dig inom fastighetsförvaltning hos Newton kan söka LIA (lärande i arbete) hos Signalisten.

Newtons webbplats

Omdömen

– Det är en härlig atmosfär på Signalisten. Alla är hjälpsamma och det finns mycket att göra.
Jennifer Ahlström, studerar till fastighetsförvaltare på Newton och gjorde praktik på Signalisten våren 2022.

– Jag har känt mig inkluderad från dag ett. Det har varit lätt att komma in i arbetet eftersom alla här är generösa och frikostigt delar med sig av sina kunskaper.
Ida Jansson, studerar till löneekonom på Frans Schartaus Handelsinstitut och gjorde praktik på Signalisten våren 2022.