Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

100 % matavfallssortering i vårt bestånd

Publicerad 29 oktober 2020

Avfallsbehållare ny webb.jpg

Nu tas de sista matavfallsbehållarna i drift i vårt bestånd vilket innebär att vi kan erbjuda alla hyresgäster möjligheten att sortera sitt matavfall.

De områden som nu utrustats med matavfallssortering är Västra vägen och Råsunda (Motorn på Östervägen och Bollen på Parkvägen). Behållarna som redan är på plats tas i drift under början av november. Berörda hyresgäster kommer att få informationsmaterial hemskickat tillsammans med en sorteringspåse och nyckel till matavfallsbehållaren.

Att kunna sortera sitt matavfall är något som är mycket uppskattat av hyresgästerna. Det syns till exempel i vår senaste kundundersökning där 84 % av hyresgästerna svarar att deras möjligheter till att agera miljömedvetet har blivit bättre. Tillsammans med de utökade sorteringsmöjligheterna i våra nya färgglada miljöstugor finns nu en verklig chans för våra hyresgäster att vara med och bidra till en mer hållbar miljö.

Frågor och svar