Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

God jul och gott nytt år!

Publicerad 21 december 2022

Jag vill tacka alla våra hyresgäster och partners för ett gott samarbete under 2022. Det har varit ett utmanande år som präglats av en omvärld i snabb förändring. Det är därför positivt att vi på Signalisten har en stabil verksamhet och står väl rustade inför framtiden.

Snart väntar ett nytt år med nya möjligheter. Vår nya styrelse har uttryckt en tydlig politisk vilja att Signalisten ska bygga fler hyresrätter. Vi fortsätter i hög takt med både flera nybyggnadsprojekt och fortsatt förnyelse av våra äldre fastigheter för att erbjuda våra hyresgäster ett hållbart boende under lång tid framöver.

Jag ser med tillförsikt fram emot 2023 och vi är stolta att över att kunna bidra till ett trivsamt och tryggt boende för allt fler människor i ett snabbt växande Solna.

Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Lars Jolérus, vd Signalisten