Hoppa till huvudinnehåll

Julhälsning 2023

Publicerad 18 december 2023

Året som gått har varit intensivt och mycket positivt för Signalisten. Ett större renoveringsprojekt i Gunnarbo stod klart i juni, ett nytt trygghetsboende i Bergshamra växer fram och flera stora nybyggnadsprojekt planeras.

Snart väntar ett nytt år med nya utmaningar och möjligheter. Signalistens styrelse har antagit en ny affärsplan där utvecklingen av nya hyresrätter i hållbara och trygga områden prioriteras. Vår målsättning är också att bygga 2 000 nya lägenheter fram till år 2035.

Bland de viktigaste strategiska frågorna de närmaste åren är den fortsatta omställningen till en mer hållbar verksamhet och att utveckla dialogen med våra hyresgäster – vi vill att våra hyresgäster ska vara nöjda och trivas i våra bostadsområden.

Jag är mycket nöjd med vad Signalisten åstadkommit under året och ser med tillförsikt fram emot 2024. Vi går en spännande tid tillmötes där vi ser stora möjligheter att växa som bostadsföretag.

Jag vill med detta tacka alla våra hyresgäster, samarbetspartners, kollegor och vänner för ett gott samarbete under 2023 och önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Lars Jolérus, vd Signalisten