Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Rättvist byggande expanderar nationellt

Publicerad 29 mars 2022

Rättvist-byggande-webb-2000x680-3.jpg

Foto: Bengt Alm

Rättvist byggande, byggherrarnas bidrag for sund konkurrens och brottsfria byggen, expanderar. Signalisten är en av flera byggherrar och fastighetsägare från hela landet som nu har tagit ställning och anslutit sig som medlemmar och implementerar arbetsmodellen.

Fler byggherrar har nu tagit ställning

Just nu pågår implementeringen av arbetsmodellen for fullt hos de åtta nya företag som gick med i föreningen i januari i år. Den 21 mars genomfördes föreningens första stamma, är också flera nya medlemmar valdes in i styrelsen, Signalisten var en av dem.

– För Byggherrarna är Rättvist byggande ett vasst verktyg för våra mest ambitiösa medlemmar att motverka arbetslivskriminalitet på sina byggen. Vi har nu ett bra verktyg som passar våra medlemmar eftersom Rättvist byggande är en byggherremodell, säger Tommy Lenberg, vd Byggherrarna.

Läs hela nyheten i pressmeddelande från Byggherrarna.

Rättvist byggande expanderar nationellt - Byggherrarna (byggherre.se)

Frågor och svar