Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Signalisten nominerad till Kundkristallen

Publicerad 22 januari 2021

Vi är nominerade i Kundkristallen för vårt stora lyft i förra årets hyresgästenkät, där vi höjde nöjdhetsindex från 80,0 procent (2018) till 82,4 procent (2020).

Bakom höjning ligger ett hårt arbete framför allt inom trygghet och städning. Ett axplock av vad vi gjort är trygghetsbesiktningar över hela beståndet, trygghetsåtgärder i hus och utemiljö, nya miljöstugor, insatser för att motverka olovlig andrahandsuthyrning och hyresgästinformation. För städningen har vi jobbat hårt med nollställningar och uppföljningar av avtal.

Kundkristallen är en branschtävling för fastighetsägare där hyresgästerna själva betygssätter oss. Vi är nominerade i klassen ”Största lyft serviceindex” i klassen 4 000 – 10 999 lägenheter. Övriga nominerade i samma kategori är Einar Mattsson och Rikshem. Resultatet tillkännages den 11 februari. Tävlingen arrangeras av Aktiv Bo.

Frågor och svar