Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Signalisten och Solna stad planerar ny gruppbostad på Västra vägen

Publicerad 20 december 2018

Signalisten kommer att bygga om en kontorslokal på Västra vägen för att användas som gruppbostad enligt LSS. Lokalen hyrs ut till Solna stad i ett avtal som löper över 25 år.

Lokalen om 600 m² i Signalistens fastighet Västra vägen 5-7 var tidigare kontorslokal och ska nu byggas om till gruppbostad enligt LSS. Ett långsiktigt avtal på hela 25 år har nu tecknats med Solna stad för uthyrning av lokalen till stadens omvårdnadsförvaltning.

Lokalen för uthyrning avser en gruppbostad med fem bostadslägenheter, gemensamhetsutrymmen, personalrum och tvättstuga med mera enligt LSS (lagen om service och stöd till vissa funktionshindrade).

Lokalen byggs om under 2019 och inflyttning planeras ske i början av 2020. Avtalet är tecknat mellan Solna stad och Signalistens helägda dotterbolag Solnabostäder AB.

Frågor och svar