Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Välskötta parkeringar

Publicerad 15 december 2020

Nollställning av parkering Framnasbacken.jpg

I höst har vi genomfört en storstädning av parkeringsplatserna som vi övertog från Solna stad i juli. Samtidigt som vi säkerställde en bra standard i beståndet fick vi möjlighet att närmare bekanta oss med de nya parkeringsytorna.

Parkeringsytorna gjordes rena från skräp, jord och löv som samlat sig i högar. Vildvuxna växter togs bort och buskar och träd som växte över parkeringar klipptes till.

Städinsatsen för de nya parkeringarna var extra grundlig den här första gången, men framöver räknar vi med att vanlig vår- och höststädning räcker för att hålla rent", säger Robert Engholm, förvaltningschef på Signalisten.

I och med städningen fick vi också möjlighet att på ett nära sätt att bekanta oss med de nya områdena, vilket underlättar planeringen i kommande underhåll.

Vi eftersträvar att hela vårt parkeringsbestånd ska hålla en hög och attraktiv nivå så att hyresgästerna trivs.

Arbetet fortsätter nu med till exempel att räta upp sneda skyltar, se över elstolpar och andra brister som upptäcktes under städningen.

Frågor och svar