Hoppa till huvudinnehåll

Visselblåsarfunktion

Vad är Signalistens visselblåsarfunktion?

På Signalisten strävar vi efter att ha en transparent företagskultur som följer vår värdegrund, våra rutiner och andra etiska riktlinjer. Visselblåsarfunktionen finns till för att vem som helst ska kunna rapportera om misstänkta brister, oegentligheter eller missförhållanden inom organisationen. Syftet är att förebygga och tidigt upptäcka om något inte står rätt till. Vi ser möjligheten att anmäla dessa saker som en tillgång och en möjlighet att förbättra verksamheten. Har du klagomål på vårt arbete kontaktar du istället vårt kundcenter.

På Slå Larms webbplats finns utförlig information om vår visselblåsarfunktion. Du kommer dit genom att i webbläsarens adressfält skriva in http://signalisten.slalarm.se (kopiera länken och klistra in i webbläsarens adressfält).

Hur gör du en anmälan?


Anmälan kan göras på fyra olika sätt:

  1. Fyll i ett formulär via länken: http://signalisten.slalarm.se (kopiera länken och klistra in den i webbläsarens adressfält). Observera att om du använder företagets datornätverk lämnar du spår efter dig i loggarna. För att vara säker på att vara 100 % anonym gentemot Signalisten kan du använda en extern dator, exempelvis hemifrån.
  2. Skicka e-post till signalisten@slalarm.se. För att vara säker på att vara 100 % anonym gentemot Signalisten kan du använda en extern dator, exempelvis hemifrån.
  3. Ring 020-10 30 90 dygnet runt (telefonnummer sparas inte).
  4. Skicka brev med din information till:
    Slå larm
    Box 5123
    402 23 Göteborg