Hoppa till huvudinnehåll
Gult lägenhetshus på Västra vägen med ett träd i förgrunden.

Västra vägen 11 A – Kontor

Område: Västra vägen

Objektsnamn: Västra vägen 11 A – 401-03-2027

Lokaltyp: Kontor

Area: 260 m²

Fastighetsbeteckning: Platån 22

Våningsplan: 1

Planritning Västra vägen 11 A – 401-03-2027 (pdf)

Kontor i renoveringbehov

Kontor på våningsplan 1 med entré från trapphuset. Kontorsyta i bostadshus. Kontoret har fönster åt ett väderstreck mot Solna Centrum. Kontoret består av både stora och små rum, konferensrum och en välkomnade öppen entré inne i lokalen. Utöver kontorsdelen finns WC, dusch, förråd samt pentry. Hiss finns i fastigheten. Direkt närhet till Solna centrum.

Områdesbeskrivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter trots dess centrala placering i Solna. Det är enkelt att hitta hit och det finns flera verksamheter på Västra vägen, till exempel skola, träning, omsorg, verkstad och tjänstemannaföretag. En kort promenad bort ligger Solna Centrum som erbjuder service, shopping och restauranger.

Kommunikationer

Solna Centrum med bussförbindelser, tunnelbana och tvärbana är knutpunkten för kommunens kollektivtrafik och ligger inom några få minuters promenad från kontorslokalen på Västra vägen. Resan med tunnelbana till Stockholms centralstation tar mindre än tio minuter.

Parkering

Signalisten hyr ut garageplatser i området. Stadsdelen erbjuder i övrigt stort utbud av parkeringsmöjligheter att välja mellan. Till exempel utmed gator i närområdet eller Solna Centrums parkeringsdäck på några minuters promenadavstånd.

Anmälan intresse

Vill du anmäla intresse av att hyra lokalen eller har frågor är du välkommen att kontakta avdelningen Marknad.

Thobias Leidenfors
Lokalansvarig

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.