Hoppa till huvudinnehåll
En gård sett uppifrån med basketplan i blått till vänster och gräsyta samt yta med mindre lekplats på sand eller grusunderlag till höger.

Hagalund utemiljö

StadsdelHagalund
AdressHagalundsgatan 13–17

Vi rustar upp gården på baksidan av Hagalundsgatan 13–17

I april startade vi tillsammans med vår entreprenör Peab arbetet med den andra och sista etappen för att rusta upp gårdarna som hör till våra hus i Hagalund. Vi fräschar upp utemiljön bredvid basketplanen på baksidan av Hagalundsgatan 13–17 och gör i ordning gården för umgänge, aktiviteter och avkoppling.

Hajalund sällskapsytor etapp 2

Bilden illustrerar den nya utformningen av gården, av ÅWL Arkitekter AB.

Vad händer nu

Gården får nya planteringar med en variation av växter. Det blir nya grillar, bänkar och bord samt pingisbord och boulebana för sociala aktiviteter. Även hundrastgården moderniseras och görs större. Vi installerar ny belysning på basketplanen för en ljusare och tryggare miljö. Den tillfälliga lekplatsen på gården tas bort, då den nya moderna lekplatsen finns på innergården mellan husen.

Arbetsområdet på gården spärras av säkerhetsskäl av vilket innebär att även hundrastgården är avstängd. Det blir en del byggarbeten där maskiner används och material som ska transporteras till och från området. Vi ber om din förståelse under perioden arbetet pågår och hoppas att du ska uppskatta slutresultatet.

Tidsplan

Arbetet startade måndag den 15 april och beräknas pågå till augusti 2024.

Arbetstider är vardagar klockan 7.00-17.00.

Kontakt

Fredrik Ahnell
Projektledare
08-705 22 00

Du har inte valt att godkänna Google Maps-kakor, och därför kan vi inte visa kartan som ska vara här.

Öppna cookie-inställningarna med knappen nedan om du vill justera dina val, eller öppna kartan i nytt fönster genom att klicka på denna länk.