Hoppa till huvudinnehåll

Angående bruksvärdering i Råsunda

Publicerad 3 november 2020

Signalistens pågående bruksvärderingsarbete som rör våra lägenheter i Råsunda fortsätter. Så snart förhandlingarna med Hyresgästföreningen är klara kommer vi att meddela utfallet till er som bor här.

Förhandlingarna om bruksvärdering av Signalistens bestånd i Råsunda har pågått sedan början av året. Som tidigare meddelats på vår (1 juli 2020) pausades bruksvärderingsarbetet för Frösunda och Ritorp tillfälligt, medan det i Råsunda fortsätter som planerat. Läs tidigare nyhet här.

Signalistens beslutade att starta en bruksvärdering för delar av beståndet efter att vi sett att våra hyror är för låga jämfört med andra lägenheter med motsvarande standard och läge. Vi gör det för att bidra till en rättvis hyresmarknad på lika villkor och för att säkra vår långsiktiga ekonomi.

På grund av att Signalisten har reviderat sitt yrkande i slutet av oktober har det felaktigt tolkats som att vi har lagt ner arbetet med bruksvärdering i Råsunda. Det är alltså inte korrekt utan förhandlingen fortsätter under hösten precis som planerat.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till våra hyresadministratörer.

E-post: marknad@signalisten.se
Telefon: 08-705 22 00, måndag – fredag kl. 10.00 – 11.30