Hoppa till huvudinnehåll

Arbeten i juli och augusti - garagerenovering i Agnesberg

Publicerad 3 juli 2023

Arbetet med renoveringen av garaget på Tunvägen 2 i Agnesberg fortsätter under juli och augusti månad. Här får du en uppdatering på vilka arbeten som är planerade.

Bakgrund

Garaget har under en längre tid varit i behov av renovering, främst med anledning av att vatten läcker in i garaget. Med renoveringen får garaget nytt tätskikt, ny belysning samt målas invändigt för att skapa en ljusare och tryggare miljö. Även planteringar samt gårdsytan ovanpå garaget kommer att göras i ordning.

Arbetet med garaget förväntas dra ut något på tiden och det beräknas nu vara klart i oktober 2023.

Vad händer nu?

  • Sockeln runt tvättstugan och cykelhuset ovanpå garaget byts ut.
  • Där vi tidigare gjort schaktarbeten och grävt, fyller vi nu igen. Det innebär en del trafik av lastbilar som kommer med fyllnadsmassor från Tunvägen 2 in i området, förbi förskolan och upp till innergården vid Tunvägen 4–6. För att säkerställa säkerheten för våra hyresgäster och övriga som vistas i området kommer en vakt att stationeras ut under tiden som lastbilarna åker i området.
  • Tätskiktsarbeten fortsätter både invändigt och utvändigt på plan två samt på gårdsplanet ovanpå garaget. Det innebär att ytor tätas så att vatten inte ska rinna igenom betongen.
  • Arbetet fortsätter med att gjuta ny betong i och ovanpå garaget.
  • Vi lägger ny asfalt på garageytor och även utanför entrén till garaget på Tunvägen 2.
  • Vi gör linjemålning för markering av bland annat parkeringsplatser.

Arbetstider

Arbete utförs vardagar mellan klockan 7.00 och 17.00.

Under en begränsad period, fram till den 7 juli (vecka 27) behöver entreprenören arbeta något längre dagar med garagerenoveringen, fram till klockan 19.00 på vardagar.

Mer information och kontakt

Vi har förståelse för att arbetet kan medföra olägenheter i form av buller och försämrad framkomlighet. Vi gör vårt bästa för att arbetet ska flyta på så snabbt och smidigt som möjligt.

Under områdesnyheter här på signalisten.se lägger vi ut information under arbetets gång. Har du frågor kring garagerenoveringen, kontakta vår kundservice.

Kontakta oss (signalisten.se)