Hoppa till huvudinnehåll

Återöppning av garaget i Agnesberg 1 december

Publicerad 10 november 2023

Renoveringen av garaget på Tunvägen 2 i Agnesberg börjar bli klar och den 1 december öppnar garaget åter för parkering. Garaget har fått ett större lyft med bland annat sex laddplatser för elbil, fjärrstyrning till garageporten, nytt fläktsystem och ny belysning samt invändig målning för att skapa en ljusare och tryggare miljö. Är du intresserad av garageplats kan du anmäla ditt intresse via vår webbplats.

Vi gör även i ordning gårdsytan ovanpå garaget och från den 1 december kan cykelrummet där användas igen såväl som cykelställen med skärmtak vid garaget.

Under våren nästa år planerar vi en uppfräschning av utemiljön. Vi målar bland annat om fasaden till trapphuset/hisshuset och planterar nya växter och träd på gården ovanpå garaget och runt om garaget.

Anmäl intresse för garageplats

Du hyr en oreserverad parkeringsplats i garaget, vilket innebär att du kan parkera på valfri plats som inte är reserverad. Sex av parkeringsplatserna i det nedre garaget är laddplatser för elbil. De kan användas av alla som hyr parkering i garaget men är reserverade för fordon med pågående laddning.

Uthyrningen startar tisdag 14 november

Håll utkik efter lediga parkeringsplatser på vår webbplats och läs mer om hur du gör din intresseanmälan för garageplats. Via länken nedan hittar du även uthyrningsregler och frågor och svar.

Parkeringsplats (signalisten.se)

Uthyrningsregler garaget Agnesberg:

  • Platserna är oreserverad, vilket innebär att man inte hyr någon fast plats.
  • Löpande månadsavtal med en kalendermånads uppsägningstid.
  • Betalning för laddning av elbil betalas separat via en app till laddoperatören.
  • Digitalt tillstånd erfordras. Registreringsnummer anges vid avtalstecknande.
  • Övriga uthyrningsregler gäller och kan hittas på vår webbplats.

Utöver förhyrda garageplatser finns det även åtta avgiftsbelagda besöksplatser utomhus på det övre planet av garaget.

Tvättstugan på gården öppnar 1 december

Fredag den 1 december öppnar tvättstugan på gården ovanpå garaget. Du kan boka tvättid där från och med den 1 december. Då stänger också bokningen till evakueringstvättstugorna men du kan fortfarande nyttja redan gjorda bokningar i dessa tvättstugor under december månad.

Kontakta oss

Har du frågor kring garaget i Agnesberg kontakta gärna vår Kundservice. På sidan Kontakta oss hittar du alla våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss (signalisten.se)