Hoppa till huvudinnehåll

Garagerenovering på Tunvägen 2 i Agnesberg

Publicerad 6 april 2023

För information till dig som bor vid Tunvägen 1-12 så kommer vi inom kort att starta renovering av garaget i anslutning till Tunvägen 2. Signalisten har tecknat avtal med Specialbetong Sverige AB för renoveringen. Entreprenören börjar med att förbereda arbetsområdet och det beräknas starta under vecka 15.

Garaget har under en längre tid varit i behov av renovering främst med anledning av att vatten läcker in i garaget. Det är sedan tidigare utrymt på bilar vilket gör att vi nu kan komman i gång med kort varsel.

Preliminär tidplan

  • Vecka 15 startar entreprenören att förbereda arbetsplatsen inför renoveringsstart
  • September 2023, renoveringen beräknas vara klar.

Vad ska göras?

Renoveringen omfattar betonglagning, nytt tätskikt på bjälklag, ny belysning samt invändig målning för att skapa en ljusare och tryggare miljö. Även planteringar samt gårdsytan ovanpå garaget kommer att göras i ordning.

Hur påverkas du som bor vid Tunvägen 1-12?

Tillgänglighet till gårdsytan vid Tunvägen 2-8

Ni som idag passerar över garaget och gårdsytan kommer att få välja alternativa vägar.

Tvättstugan på garaget

Boende som idag tvättar i tvättstugan som ligger uppe på garaget kommer att få behörighet att tvätta i närliggande tvättstugor vid Tunvägen 1 samt Tunvägen 8-12.

Cykelparkering

Boende som har cykel stående under skärmtaken vid Tunvägen 2 och 4 samt ni som har cykel parkerad i cykelrummet bredvid tvättstugan kommer att behöva välja andra närliggande cykelparkeringar. Närmaste cykelparkering är förslagsvis på innergården bredvid tvättstugan vid Tunvägen 8.

Löpande information om renoveringen

Vi informerar löpande om renoveringen och mer information kommer inom kort, bland annat här under Områdesnyheter och med lappar i entréer.

Vi ber om överseende med kommande renoveringsarbeten. Att bo nära en byggarbetsplats kan alltid vara påfrestande men vi hoppas att du som hyresgäst ska uppskatta slutresultatet.

Om du har frågor

Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundservice på telefon 08-705 22 00 eller via e-post: kundservice@signalisten.se. Observera att öppettiderna under påsken avviker något från ordinarie tider. Se våra öppettider via länken nedan.

Kontakta oss (öppettider och kontaktuppgifter på signalisten.se)