Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Trygghetsskapande insatser i Hagalund

Publicerad 10 september 2021

Med anledning av att boende och verksamma har utryckt oro över situationen i Hagalund vill Platssamverkan Hagalund informera om de trygghetsskapande insatser som genomförs i området.

Polisen meddelar att Hagalund är prioriterat inom lokalpolisområde Solna. Den polisiära närvaron i Hagalund är hög, och kommer fortsatt att vara hög. Polisen har också satt upp kameror i trygghetsskapande syfte.

Föreningen Ett levande Hagalund i samarbete med Platssamverkan Hagalund arrangerar nattvandring fredagar och lördagar. Fler deltagare behövs nu för att vandringarna ska kunna fortsätta. Anmäl dig via Facebookgruppen ”Nattvandring i Hagalund”.

Platssamverkan Hagalund verkar för att starta trygghetsvandringar under hösten. Om du vill veta mer/anmäla intresse är du välkommen att kontakta Platssamverkan Hagalund via samordnare Erika Sjöqvist, erika.sjoqvist@tryggaresverige.org.

Alla goda krafter tas tacksamt emot för att hjälpa till att skapa närvaro och trygghet i Hagalund!

Trygghetsskapande insatser i Hagalund