Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Utskick från Region Stockholm om nya tunnelbanan till Arenastaden

Publicerad 14 september 2021

Under denna vecka får våra hyresgäster på Hagalundsgatan 1 - 17 ett informationsbrev från Region Stockholm hem i brevlådan.

I brevet informerar Region Stockholm om de besiktningar som ska göras i alla lägenheter inför arbetet med den nya tunnelbanan till Arenastaden och uppgången som kommer att byggas nedanför Hagalundsgatan 1 - 11 i anslutning till tvärbanan. Besiktningarna är något man är skyldig att utföra då de kommande arbetena sprängningsarbeten.

I brevet informerar Region Stockholm att Forcit consulting (på uppdrag av Region Stockholm) inom kort kommer att kontakta alla våra hyresgäster för att avtala tid för att få tillträde till lägenheten. Forcit consulting kommer inte att hantera nycklar, vilket innebär att man inte kan lämna nyckel i tuben.

Nedan kan du läsa brevet.

Snart kommer vi och besiktigar hos dig

Mer information

Region Stockholm är projektägare och vill man hålla sig uppdaterad kan man läsa om den nya tunnelbanan på deras webbplats.

Nya tunnelbanan - Region Stockholm

Har man frågor kring projektet går det bra att kontakt SL kundtjänst på 08-600 10 00.

Man kan även följa projektet och prenumerera på sociala medier:

  • Facebook

Nya tunnelbanan, Region Stockholm | Facebook

  • Youtube

Nya tunnelbanan, Region Stockholm - YouTube

  • Linkedin

Nya tunnelbanan, Region Stockholm: Översikt | LinkedIn