Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Välkommen på mingel med temat "En skräpfri gård"

Publicerad 10 maj 2022

Den 19 maj är du välkommen till ett event på gården tillsammans med Signalisten, Håll Sverige Rent och Dibber Hagalunds förskola.

Eventet börjar klockan 16:00 men representanter från Signalisten är på plats från 15:00. Kom och diskutera med oss om hur vi får en renare gård. Vi bjuder på kaffe och kanelbulle samt festis till barnen.

Det här händer:

  • 15:00 Mingel med representanter från Signalisten.
  • 16:00 Linnéa Bergman från Håll Sverige Rent, Camilla Ahlqvist utemiljösamordnare från Signalisten och Elin Rönnqvist från Dibber Hagalunds förskola säger ett par ord om projektet och berättar om skräpmätningar som vi genomför.
  • Cirka 16:10 Barnen på förskolan inviger de nya papperskorgarna som folierats med barnens fina teckningar på temat att inte skräpa ner.
  • Cirka 16:20 Fortsatt mingel och de som vill får gärna delta i en skräpplockning med oss på Signalisten, Håll Sverige Rent och barnen på förskolan.
  • 17:00 Eventet avslutas.

Varmt välkommen

Signalisten, Håll Sverige rent och Dibber Hagalunds förskola

Frågor och svar