Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Dags att vårfixa på balkongen?

Publicerad 30 april 2021

Balkong, vår, odla.jpg

Om du hör till en av de lyckliga som har en egen balkong börjar det bli dags att fixa vårfint på balkongen och hemma. Smygstarta sommaren genom att göra det extra mysigt i vårsolen!

Tänk på det här när du gör fint på balkongen:

  • Blomlådor och hängblommor vara på insidan av balkongen. Tänk på att vattna blommorna försiktigt så att det inte rinner ner på grannens balkong.
  • Grilla ej på balkongen. Det är inte tillåtet att grilla på balkongen på grund av brandfara.
  • Med hänsyn till grannen är det bra att undvika att röka på din balkong, din uteplats eller direkt utanför porten.

Vårrensning

Är det hög tid att rensa hemma i skåp, garderob och förråd? Kanske det går att återbrukas av andra? Det som ska slängas är det viktigt att du sorterar rätt. Vi har samlat lite bra-att-veta om avfallshantering så att det blir lättare att göra rätt.

Läs mer om avfallshantering

En släpvagn som tillhör Signalisten är kopplad till en bil  från Signalisten.

Möjlighet att låna släp från Signalisten

Om du har större eller många saker som ska slängas på återvinningscentral kan du som är kontraktsinnehavare på en bostad hos oss låna en släpvagn kostnadsfritt. Du bokar via kundservice på telefon 08-705 22 00.

Logga in på Mina Sidor och läs mer om att låna släpvagn.

Logga in på Mina Sidor

Frågor och svar