Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Vi växlar upp inför stora renoverings- och nybyggnadsprojekt

Publicerad 17 mars 2022

Årsredovisning-2021.jpg

2021 var ett händelserikt år för Signalisten som rustar organisationen för kommande stora renoverings- och nybyggnadsprojekt. Hållbarhetsarbetet utvecklas och blir en viktig faktor i den framtida verksamheten.

Resultatet för 2021 är fortsatt stabil och uppgår till 43 miljoner kronor efter skatt. Pengarna stannar kvar i stiftelsen och ska återinvesteras i kommande nybyggnation och renoveringar.

– Flera viktiga besked gavs under 2021 avseende stora projekt för Signalisten. Vi ser en positiv utveckling med starkt fokus på både befintligt förvaltningsuppdrag och de kommande stora renoverings- och nybyggnadsprojekten, säger Magnus Nilsson (M), styrelseordförande Signalisten.

Organisationen rustas för våra projekt

Vidare fortsatte också arbetet med att utveckla och anpassa organisationen i syfte att skapa ökad tydlighet och fokus när Signalisten går in i en mer utpräglad projektfas.

– Vi har implementerat ett flertal verksamhetsförändringar som ska bidra till goda resultat i hela vår verksamhet. Organisationen rustas för ökad takt i våra projekt, där väl definierade hållbarhetsaspekter utgör en tydlig grund, säger Lars Jolérus, vd för Signalisten.

Läs Signalistens Års- och hållbarhetsredovisning och om vårt hållbarhetsarbete:

Vårt hållbarhetsarbete

Frågor och svar