Hoppa till huvudinnehåll

Vi växlar upp inför stora renoverings- och nybyggnadsprojekt

Publicerad 17 mars 2022

Årsredovisning-2021.jpg

2021 var ett händelserikt år för Signalisten som rustar organisationen för kommande stora renoverings- och nybyggnadsprojekt. Hållbarhetsarbetet utvecklas och blir en viktig faktor i den framtida verksamheten.

Resultatet för 2021 är fortsatt stabil och uppgår till 43 miljoner kronor efter skatt. Pengarna stannar kvar i stiftelsen och ska återinvesteras i kommande nybyggnation och renoveringar.

– Flera viktiga besked gavs under 2021 avseende stora projekt för Signalisten. Vi ser en positiv utveckling med starkt fokus på både befintligt förvaltningsuppdrag och de kommande stora renoverings- och nybyggnadsprojekten, säger Magnus Nilsson (M), styrelseordförande Signalisten.

Organisationen rustas för våra projekt

Vidare fortsatte också arbetet med att utveckla och anpassa organisationen i syfte att skapa ökad tydlighet och fokus när Signalisten går in i en mer utpräglad projektfas.

– Vi har implementerat ett flertal verksamhetsförändringar som ska bidra till goda resultat i hela vår verksamhet. Organisationen rustas för ökad takt i våra projekt, där väl definierade hållbarhetsaspekter utgör en tydlig grund, säger Lars Jolérus, vd för Signalisten.

Läs Signalistens Års- och hållbarhetsredovisning och om vårt hållbarhetsarbete:

Vårt hållbarhetsarbete