Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Vi vill veta vad du tycker

Publicerad 12 februari 2019

Den 21 mars kommer vi att skicka ut en digital hyresgästundersökning i vilken vi ber våra hyresgäster att besvara ett antal frågor som handlar om deras upplevelse av värme och ventilation i den egna lägenheten. Svarstiden är två veckor.

Anledningen är att vi under hösten 2018 genomförde ett antal åtgärder inom området värme och ventilation då vi återigen kunde konstatera i hyresgästundersökningen att många hyresgäster är missnöjda med lägenhetens inomhustemperatur och ventilation.

Läs tidigare nyhet Åtgärder för ett bättre inomhusklimat i din lägenhet

Svaren som vi får i undersökningen kommer att vara viktiga och visa om de satsningar vi hittills genomfört har gett resultat men även ge oss ett bra underlag för det fortsatta arbetet.

Uppdaterade kontaktuppgifter

Inför utskicket den 21 mars vill vi uppmana våra hyresgäster att gå in på www.signalisten.se och Mina sidor för att säkerställa att man har aktuella uppgifter som behövs för det digitala utskicket, e-postadress och telefonnummer.

Uppgifterna är nödvändiga eftersom undersökningen skickas till angiven e-postadress och kort tid därefter skickas en påminnelse till angivet
sms-nummer.


Med vänlig hälsning
Förvaltningsavdelningen

Frågor och svar