Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Så här kan vi ge lägenheten nytt liv

I den här renoveringen anpassar vi lägenheterna till dagens standard samtidigt som vi vill behålla husens tidstypiska stil så långt det är möjligt.

  • Badrummet behöver renoveras i sin helhet med ny badrumsinredning och bredare dörr.
  • På grund av hur rören är placerade finns det i det här renoveringsprojektet två alternativ för kök. Antingen behåller du ditt nuvarande kök som då enbart målas om, eller så väljer du att köket byts till en modern standard.
  • Eftersom stammar och ventilationskanaler byts görs ytskikten iordning med målning av väggar och tak i alla rum.
  • Parkettgolven kan bevaras där det är möjligt och renoveras med slipning och ny lack. Övriga golv byts ut vid behov.
  • Garderoberna kan behållas där de är i gott skick.
  • Innerdörrar kan bevaras om de är i bra skick. Som ett alternativ kan de ersättas med nya i bibehållen originalstil i trä och glasdörrar (där sådana finns idag). Vissa dörröppningar behöver breddas av tillgänglighetsskäl.

Lägenhetstyper

Här kan du se ritningar över sex av de vanligaste lägenhetstyperna i husen före och efter den planerade renoveringen. Vissa lägenheter är spegelvända, men vi hoppas du känner igen din lägenhet ändå!

Typlägenhet 1 RoKv (Bagartorpsringen 58, 70 och 78)

Typlägenhet 1 RoKv (Bagartorpsringen 80)

Typlägenhet 2 RoKv

Typlägenhet 3 RoK

Typlägenhet 4 RoK

Typlägenhet 5 RoK

Kök

Så här kan ditt nya kök se ut. En anpassning till modern standard med köksbänk i standardhöjd samtidigt som vi behåller originalstilen i färger och materialval. Det finns också möjlighet att behålla ditt nuvarande kök som då enbart målas om.

Badrum

Badrummet behöver renoveras i sin helhet och får ny badrumsinredning och bredare dörr.

Originaldetaljer

Originaldetaljer bevaras där det är möjligt eller ersätts med motsvarande material.