Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på Om kakor

Motorn – Garage

StadsdelRåsunda
AdressÖstervägen 22 A–26 B
Byggår1982

Garaget vid Östervägen 22A–26B är en bilparkering i två våningar som har funnits sedan husen byggdes 1982. Efter cirka 40 år krävs nu en omfattande renovering för att garaget ska hålla i många år till. 

Åtgärderna omfattar renovering av betong- och armeringsskador på bjälklag, pelare och väggar. Även ommålning av väggar och tak samt linjemålning av p-platser ska göras.

Vad händer nu?

Renoveringen av garaget pågår. På grund av större renoveringsbehov än beräknat har tidplanen justerats och inflyttningsdatum har flyttats fram till oktober 2021.

Vad innebär förseningen?

Har du en ersättningsplats på Västra Vägen idag så behåller du platsen. Önskar du ändra ditt tidigare val så anmäler du det via e-post till:

marknadbilplatser@signalisten.se

Det finns även möjlighet till parkering på gatan. Du ansöker om boendeparkeringstillstånd hos Solna stad på 08 - 746 10 00 eller via Solna stads webbplats:

www.solna.se

För frågor om garagerenoveringen, kontakta vår avdelning Marknad Lokaler & Parkering via e-post:

marknadbilplatser@signalisten.se

Frågor och svar