Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av cookies på Om kakor.

Motorn – Garage

StadsdelRåsunda
AdressÖstervägen 22 A–26 B
Byggår1982

Garaget vid Östervägen 22A–26B är en bilparkering i två våningar som har funnits sedan husen byggdes 1982. Efter cirka 40 år krävs nu en omfattande renovering för att garaget ska hålla i många år till. 

Åtgärderna omfattar renovering av betong- och armeringsskador på bjälklag, pelare och väggar. Även ommålning av väggar och tak samt linjemålning av p-platser ska göras.

Vad händer nu?

Den 1 december 2020 startade renoveringen och beräknas vara klart i maj 2021. Tiderna är preliminära och kan komma att justeras.

Var ställer du din bil?

Från och med den 1 december 2020 och under hela byggtiden pågår arbeten parallellt på båda våningsplanen och garaget behöver därför vara utrymt. Nedan är de alternativa parkeringsmöjligheter vi erbjuder under renoveringstiden:

  • Ersättningsplats i vårt garage på Västra vägen 11.
  • Parkeringsmöjligheter på gatan med boendeparkeringstillstånd som man ansöker om hos Solna stad på www.solna.se eller 08-746 10 00.

För frågor om garagerenoveringen, kontakta:
Marknad Lokaler & Parkering
marknadbilplatser@signalisten.se

Frågor och svar