Hoppa till huvudinnehåll

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra funktionaliteten på våra webbplatser, för att säkerställa att våra webbtjänster fungerar som de ska och för att få anonym mätstatistik. Du kan läsa mer om vår användning av kakor på webbsidan Om kakor

Motorn

StadsdelRåsunda
AdressÖstervägen 22 A–26 B
Byggår1982

Våra fastigheter på Östervägen 22 A–26 B i Råsunda är byggda 1982. Efter cirka 40 år finns det nu behov av att renovera både badrummen och garagen.

Renoveringarna inleddes med garaget där arbetet startade under hösten 2020 och pågick till och med oktober 2021. 

Under mars 2022 fattade hyresnämnden beslut att ge Signalisten tillstånd att genomföra renovering av badrummen. Beslutet har överklagats till Svea hovrätt, som nu har godkänt renoveringen. Projektstart planeras i dagsläget till 2024.

Badrummen är i huvudsak original, då inga större renoveringar har utförts sedan byggnadsåret 1982. Det innebär att ytskikten samt rör- och avloppsstammar behöver bytas ut för att hålla i många år till. 

Garaget vid Östervägen 22 A–26 B är en bilparkering i två våningar som har funnits sedan husen byggdes. Renoveringen omfattade renovering av betong- och armeringsskador på bjälklag, pelare och väggar samt målning av väggar och tak och linjemålning av p-platserna.